Joan Laporta najavljuje povratak Lionela Messija?!

Navijači Barcelone mu se i dalje nadaju

Joan Laporta najavljuje povratak Lionela Messija?!

E. Škorić

Dvadesetjednu godinu je Lionel Messi proveo u Barceloni, da bi ovog ljeta kao slobodan igrač prešao u PSG.

Predsjednik kluba Joan Laporta je prije predsjedničkih izbora na Camp Nouu obećavao ostanak Messija, ali dogodilo se ono čega su se najviše svi plašili. Argentinac je otišao, klub ga nije mogao ni registrovati zbog silnih dugovanja, ali Laporta ne želi isključiti mogućnost Messijevog povratka.

"Vidio sam Messijev debi u PSG -u i bilo je čudno vidjeti ga u drugom dresu, jako me to boljelo", rekao je Laporta u intervjuu za TV3.

Tokom oproštajne konferencije Argentinac je najavio da će se jednog dana vratiti na Camp Nou. "Vratit ću se ovdje jer je ovo moj dom. Obećao sam ovo svojoj porodici. Vratit ćemo se", kazao je tada Messi.

Laporta je sada također kazao da ne isključuje takvu mogućnost.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Njegov povratak? Ne isključujem ništa. Njegov kraj u Barceloni bit će drugačiji. Imamo mu vječnu zahvalnost, on će uvijek biti dio Barce", poručio je prvi čovjek katalonskog tima.

Messi je propustio prva dva meča za PSG jer nije bio spreman, ali je prošlog vikenda debitovao protiv Reimsa. S Parižanima je potpisao na tri godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CrveniBar
Gdje pise da ce se messi vratiti, pitam novinara?
6 1
Bostos
Mora se vratit, ima kuću u Barceloni, treba kosit travu
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi