Lionel Messi "izludio" nove saigrače svojim potezima na treningu PSG-a

Veliki majstor na djelu

Lionel Messi "izludio" nove saigrače svojim potezima na treningu PSG-a

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi prošle sedmice zvanično je predstavljen kao novo pojačanje PSG-a.

Messiju je ovog ljeta istekao ugovor s Barcelonom i očekivalo se da produži saradnjom s katalonskim klubom, ali se to na kraju nije desilo.

Barcelona zbog finansijskih problema nije mogla Messiju ponuditi novi ugovor zbog čega je bilo jasno da će Argentinac potražiti sreću u nekom drugom klubu.

Na kraju je Messi odlučio da prihvati ponudu PSG-a koji je ovog ljeta napravio odličan posao što se tiče prelaznog roka. Messi je stigao besplatno na Park Prinčeva, te se očekuje da krajem mjeseca debituje za novi klub.

Messi već trenira s ekipom PSG-a i lagano se vraća u takmičarsku formu nakon zasluženog odmora.

PSG je objavio sinoć sjajan video s jučerašnjeg treninga, a očekivano je Messi sada u centru pažnje. Argentinac je tek stigao u novi klub, ali već pokazuje o kakvom majstoru se radi.

U nekoliko akcija Messi je dovodio do ludila svoje nove saigrače koji jednostavno nisu uspjeli pronaći način da ga zaustave.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Jasno je da će Messi biti ogromno pojačanje za PSG u novoj sezoni, a da li će Parižani konačno uspjeti da osvoje Ligu prvaka ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

zajid08
Nista ja ovdje nisam posebno vidio....
8 0
Mahirszna
Ne smiju ga ni dirat da se ne povrijedi hahaha
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi