PSG neće dovesti Cristiana Ronalda čak i ako prodaju Mbappea

Od toga nema ništa

PSG neće dovesti Cristiana Ronalda čak i ako prodaju Mbappea

Endin Čaušević

PSG je ovog ljeta doveo nekoliko nevjerovatnih pojačanja, a većina igrača stigla je bez obeštećenja.

Parižani su uzdrmali fudbalski svijet ovog ljeta, a posebno prošle sedmice kada su ozvaničili dolazak Lionela Messija koji je stigao kao slobodan igrač iz Barcelone.

Bez obeštećenja pored Messija u PSG su došli još Sergio Ramos i Gianluigi Donnarumma, dok su jedino izdvojili 70 miliona eura za Achrafa Hakimija koji je stigao iz Intera.

Pojavile su se špekulacije da bi PSG mogao dovesti čak i Cristiana Ronalda i da bi u istoj ekipi mogli gledati njega i Messija, ali se to neće desiti.

Francuski RMC Sport objavio je večeras da PSG uopšte nema namjeru da dovodi Ronalda, te da od njegovog dolaska u ovaj klub nema ništa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ronaldo nije opcija za PSG čak ni u slučaju da Kylian Mbappe napusti klub ovog ljeta, te kako stvari stoje Portugalac će ostati u Juventusu s kojim ima ugovor na još godinu dana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Robaldo je covjek sa karakterom. Nije ko onaj mali cifut
11 4
dinass
Pa sta bi onda njih dvojicu u napad i ostalim 8 da trce i za sebe i za njih?
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi