Messi se s Van Gaalom skoro potukao, ali kada je ugledao Dalića pokazao kakav je gospodin

Sjajna reakcija

Messi se s Van Gaalom skoro potukao, ali kada je ugledao Dalića pokazao kakav je gospodin

Endin Čaušević

Reprezentacija Argentine plasirala se u veliko finale Svjetskog prvenstva u Kataru nakon što je sinoć pobijedila Hrvatsku sa 3:0 i ponovo je briljirao Lionel Messi koji je i nakon utakmice oduševio javnost zbog poteza kada je ugledao Zlatka Dalića.

Hrvatska je u četvrtfinalu uspjela napraviti senzaciju i izbaciti Brazil, ali očito je da je Argentina sinoć bila prevelik zalogaj.

Gaučose na Mundijalu fantastično predvodi Messi koji je i sinoć uspio zabiti pogodak i upisati asistenciju, te na svom kontu iskusni fudbaler već ima pet postignutih golova što najbolje pokazuje u kakvoj je formi.

Argentinci su se plasirali u finale gdje će Messi imati posljednju priliku u karijeri da osvoji još jedinu titulu koja mu nedostaje i zlatnim slovima se upiše zauvijek u historiju.

Odbrana Hrvatske sinoć jednostavno nije imala rješenje za raspoloženog Messija koji im je pravio nevjerovatne probleme, a to je posebno na svojoj koži osjetio mladi Joško Gvardiol.

No, ono što raduje jeste da nakon meča nije bilo nikakvih varnica kako je to bio slučaj poslije utakmice Argentina - Nizozemska kada smo skoro gledali tuču na terenu, ali i u tunelu Lusail stadiona.

Oglasi

Sinoć su se nakon utakmice igrači dva tima srdačno pozdravili i Messi je bio dosta raspoloženiji nego nakon meča protiv Nizozemske kada je imao ozbiljan verbalni sukob sa Louisom van Gaalom.

Mnogi su zbog toga čekali kako će se Messi na kraju ponašati prema Zlatku Daliću, ali je kapiten Argentine pokazao svoje pravo lice.

Dok je davao izjavu za argentinski Tyc Sports Messi je ugledao selektora Hrvatske kako prolazi pored njega i odlučio je sve zaustaviti kako bi se pozdravio s njim, a ovaj video postao je hit na društvenim mrežama.

Dalić je poželio Messiju sreću u finalu Svjetskog prvenstva što je zaista fantastičan potez hrvatskog selektora. Kako je izgledao susret Messija i Dalića nakon utakmice pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Argentinci će večeras saznati svog protivnika u finalu jer se u drugoj polufinalnoj utakmici od 20 sati na Al Bayt stadionu sastaju Francuska i Maroko.

Također, podsjećamo da je finale Svjetskog prvenstva na rasporedu u nedjelju također s početkom u 20 sati.

Top Komentari

koraj
Sasvim normalna reakcija, zna Messi da Dalic nije rvat nego Bosnjak katolik:)
2 1
axel42
Pa zato što mu ovaj liže pakaš! Svako ko mu se suprostavi ili ako nešto nije po njegovoj volji on cmizdri ko mala beba?? Pa ko si ti, pa da ti se sve dopušta? Netreba ga ni napadati na terenu, pustiti ga da prodje da bi bio dobar sa njim. Pogledaj kako se ponašao prema Van Gaalu, Lewandovskom, i ostalima.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti