31

Komentari (31)

Nije.bitno
Za zlatnu loptu nije bit da osvoji igrac koji da najvise golova, vec koji je najvise ucinio za ekipu
Vena96
I opet je tacan odgovor Messi. Godinu ce zavrsiti sa 50+ golova 20+ asistencija. Kup kralja + Copa America.
user1624121158
Ronaldo 2013 godine nije osvojio ništa a dobio je zlatnu loptu.
DamirS
I opet se gleda ko je šta osvojio umjesto ko je kako igrao. 2018 je Messi dao preko 50 golova a bio tek 5. u izboru. Tada je npr. Griezmann bio ispred njega što je presmiješno. Mislim da se treba gledati učinak pojedinca a ne njegove ekipe. A tu bi opet bio Lewandowski, Haaland, Kante, Messi, Ronaldo.... A iskreno, po meni je Messi do sada zaslužio više od 6 zlatnih lopti.
user1624121158
Pa teze je protivnike Mesi imao na ovoj Kopi nego Ronaldo na EURU 2016 kada je osvojio. Portugal osvojio EURO preko Austrije, Islanda, Madjarske, Velsa, Hrvatske, Poljske,i Francuske. Argentina osvojila Kopa Ameriku preko Cilea, Urugvaja, Bolivije, Paragvaja, Ekvadora, Kolumbije i Brazila.
realno_govoreci
Haj ne blebetaj.Ako si gledaj finale Cope.vidio bi svu tugu i zalost tog takmicenja,u rangu BIH premijer lige.Tvoja je licna stvar sto Messia od familije volis ali ne pricaj gluposti.Pogledaj jednu Ukrainu,Dansku dokle su stigli a ta Madjarska koju spominjes zamalo Njemacku da izbaci u grupnoj fazi.Vidio bi ovu istu Madjarsku dokle bi stigla na Copi.
nkcz
Ma kakva Kopa brate tamo nema fudbala samo udaranje
user1624121158
realno_govoreci , vidio bi ti Urugvaj, Kolumbiju, Čile dokle bi stigli na EURU. ta ista Njemačka je poražena od Meksika na SP 2018 nakon čega njemačka ispada u grupi. A Portugal 2016 nije igrao ni protiv danske ni protiv Ukrajine. Pišeš gluposti.
kolateroid
Najvise rankirana nacija koju je Portugal pobijedio u Euru 2016 je bila Francuska (17. mjesto). Argentina je ove godine pobijedila Brazil, Kolumbiju i Urugvaj (3., 15., 9. mjesto na fifa rang listi)
user1613662710
Kante je vise doprinio ekipi nego Messi i definitivno je zasluzio zlatnu loptu,,ova kopa america Bosna bi igrala finale koliko je jako takmicenje,,a kup kralja da ne komentarisem
kolateroid
Cuj vise doprinio ekipi. U zadnjih 20 godina zemlje europe i j. amerike su igrale 45 susreta. Zemlje europe su pobijedile 19 puta a zemlje juzne amerike 18, 8 puta je bio remi. Messi u 38 utakmica ima 26 motm nagrada, valjda ti to dovoljno govori o tome ko je vise doprinio ekipi.
JuventinoBK
Koji si ti retard. Cuj zadnjih 20 god. U fudbalu za dvije godine se svw okrene. Hrvati sila bili sad prosjek. Nisi ni gledo kopu de suti ne cupaj mi zivce idiote. Finale isto pl bih. Kvaliteta nula. Ovi grupe ne bi na euru prosli
Rizva17
Ne vidiš dalje od nosa ljudino, i moraš biti umno zaosto da kažeš da kante vise doprinio ekipama ove godine nego Messi.
user1613662710
Gledaj fudbal dalje od messija,nije sve u davanju golova ima i drugih pozicija kante je vec godinama najbolji na svojoj,a hrvatska i francuska bi se prosetali lagano do finala u copa americi smijesno takmicenje
realno_govoreci
Sta ba balavcu objasnjavate,vidite da mu je Messi sve u zivotu
kolateroid
Momcicu, ocigledno blage veze sa zivotom nemas cim na Ronalda bacas. Najvise rangirana nacija koju je Portugal u Euru 2016 pobijedio je bila Francuska (17. mjesto na fifa rang listi). Argentina je ove godine pobijedila urugvaj (9.), Kolumbiju (15 ) i Brazil (3.). Nemoj se prosipat i omalovazavat Messijev uspjeh, pojma nemas ni o cemu i samo pokazujes koliko si zapravo glup.
kolateroid
Portugal u Euru 2016 pobijedio Francusku 17. mjesto, to je najvise rangirana nacija protiv koje su igrali. Argentina ove godine pobijedila Brazil, Urugvaj i Kolumbiju, 3. 9. i 15. mjesto na fifa rang listi. Sad si i zvanicno pokopan, ne javljaj se vise
nkcz
Jorginho Kante
JuventinoBK
Tako je! **** im lesi sve! Fuj! Samo marketing! Nisu ****a zbog toga dali Zorzinju trofej, a zasluzio je, tesko zakidanje. Kako mi se gadi ovaj svijet!
kolateroid
Zorzinju? Sta pricas ti? Individualno ove sezone najbolji igrac je bio Leo Messi. Nema debate, kakav Zorzinjo gdje su ti argumenti?
vedin
Trebao si umjesto Juventino staviti naziv CR7
JuventinoBK
Trebali ste vas dvojica staviti lessi. Jwbo vas on obojicu. Cuj lesi najbolju stat ispred Leve koji je oborio rekord jedne lige. Eto kakvi ste degeni
realno_govoreci
Taj isti Messi radi statistike samo koju je imao uzeo nagradu ispred Inieste i isto tako 2010 godine ispred Snajdera.Iako su svi smatrali da je Snajder trebao ali eto mora se njemu dati.
Babuka1
Samo Kante za ovu sezonu. Messi je za mene najbolji fudbaler sve dok igra ovu igricu, ni jedan drugi igrac nije toliko jak u svim segmentima fudbalske igre kao on. Ali mislim da bi gospodina Kantea trebali nagraditi za sav njegov rad i trud i skromnost, a tu je i LP koju je osvojio. Mislim volio bih da Kante uzme :D i ne navijam za Celzi ahhahaha :D
kolateroid
Cuj za rad, trud i skromnost, pa ne dodjeljuju nobelovu nagradu. Messi je individualno bio najbolji igrac ove godine, kraj price druze
user1594933207
Covjek ima samo 3 utakmice u ls dobre, sve ostalo ko da nij3 ni igro...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.