Lista strijelaca Druge lige Sjever - Mujkić i dalje na vrhu, prate ga Havić i Musić

Ne ispušta prednost

Lista strijelaca Druge lige Sjever - Mujkić i dalje na vrhu, prate ga Havić i Musić

A. Beganović

Proteklog vikenda odigrani su susreti 26. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Sjever, a na samom vrhu liste strijelaca nije bilo promjena.

Vodeći topnik Druge lige Sjever, Safet Mujkić, u pobjedi svoje Bosne iz Kalesije nad Mramorom (4:2) postigao je dva gola pa je stigao do brojke od 20 postignutih golova u sezoni.

Iza Mujkića na listi strijelaca nalaze se Sead Havić iz Seone, te Eldin Musić iz Lokomotive, a oba pomenuta fudbalera bili su strijelci i u ovom kolu.

Havić je postigao dva gola u trijumfu Seone nad Svatovcem (3:1), dok se Musić upisao u listu strijelaca u pobjedi Lokomotive na gostovanju kod Bosne iz Mionice (4:3).

Po 13 golova u dosadašnjem dijelu sezone postigli su Samir Isanović (Bosna Mionica) i Almis Kasumović (Radnički).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Druga liga Sjever, lista strijelaca:

Safet Mujkić (Bosna Kalesija) - 20 golova
Sead Havić (Seona) - 16 golova
Eldin Musić (Lokomotiva) - 16 golova
Samir Isanović (Bosna Mionica) - 13 golova
Almis Jasumović (Radnički) - 13 golova

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi