Litvanci odradili trening na Bilinom Polju

Litvanci odradili trening na Bilinom Polju

Edmir Škorić

Litvanska nogometna reprezentacija odradila je večeras trening na travnjaku Bilinog Polja, gdje će sutra navečer odmjeriti snage s bh. reprezentacijom u četvrtom kolu kvalifikacija za odlazak na Mundijal 2014 u Brazilu.

Litvanija je već uspjela zaustaviti Slovačku (1:1), Grčka ih nije lako dobila, a u prošlom kolu savladali su Lihtenštajn. 

 

Iako smo svi optimistični i očekujemo sigurnu pobjedu Zmajeva, sigurno da Litvanci nisu došli kao turisti i da će uraditi sve da se u što boljem svjetlu pokažu našoj javnosti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Oslabljeni su neigranjem trojice važnih nogometaša, ali njihov imperativ je dobar rezultat. Njihov današnji trening bio je petnaestak minuta otvoren za predstavnike sedme sile. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.