Litvanci večeras u Zenici, sutra treniraju na Bilinom Polju

Zmajevi, pak, treniraju na Grbavici

Litvanci večeras u Zenici, sutra treniraju na Bilinom Polju

Edmir Škorić

U utorak će naša nogometna reprezentacija ugotiti Litvaniju u Zenici u četvrtoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvu u Brazil 2014. godine.

Nakon zlata vrijednog osvojenog boda u Atini, Papetovi izabranici imaju nešto lakši ispit u utorak, kada će u grotlu Bilinog Polja odmjeriti snage s Litvanijom.

 

Zmajevi su već jutros odradili jedan trening na Grbavici, a sutra u 12 sati održat će se konferencija za novinare u hotelu Hungaria na Ilidži, dok će prema ranije utvrđenom planu i programu u 17 sati odraditi još jedan trening na stadionu FK Željezničar.

 

Ekspedicija litvanske reprezentacije u Zenicu trebala bi da stigne večeras, a zvaničo obraćanje novinarima zakazano je za sutra u 14 sati u hotelu Zenica u Zenici, gdje su gosti i smješteni do odigravanja utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Inače, zvaničan trening na Bilinom Polju odradit će sutra u 18 sati, a trening će prvih 15-ak minuta biti otvoren za predstavnike sedme sile.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.