Livančić i Sloboda sutra za pregovaračkim stolom

Da li će biti produženja saradnje?

Livančić i Sloboda sutra za pregovaračkim stolom · Saznajemo

Sezona 2019/2020 Premijer lige BiH je zvanično prekinta, pa su se klubovi okrenuli pripremama za novu.

Prvo je potrebno "riješiti igračku križaljku", kako bi se moglo preći rad na fudbalskim terenima.

Igračku križaljku rješava i Sloboda, a Tuzlaci prvo moraju vidjeti šta uraditi sa igračima kojima su istekli/ističu ugovori.

Jedan od njih je i 25-godišnji Tony Livančić.

Kako SportSport.ba saznaje, Livančić i FK Sloboda će se sastati sutra kako bi razgovarali o mogućem produženju saradnje.

Dakle, sutra će se sjesti za pregovarački stol, a da li će dogovor biti postignut vjerovatno će se znati u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tony Livančić je u Slobodu stigao na ljeto 2018. godine nakon pola sezone u dresu Čelika. Prije toga je igrao za NK Vitez i hrvatski Rudeš.

Livančić je u sezoni 2019/2020 bio nezajmjenjiv za Slobodu, pa je odigrao 21 utakmicu u Premijer ligi BiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi