Almir Bekić odlučio: Odlazi sa Tušnja!

Postao slobodan igrač

Almir Bekić odlučio: Odlazi sa Tušnja! · Saznajemo

E. Škorić

Almir Bekić definitivno neće ostati na Tušnju naredne sezone.

Njemu je, kao i nekolicini prvotimaca FK Sloboda, ugovor istekao ovog ljeta i Bekić je odlučio da okrene novu stranicu u karijeri i da krene dalje.

Kako je potvrđeno za SportSport.ba, on je riješio da kaže zbogom svom dugogodišnjem klubu, a za sada nije poznato gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Neki premijerligaši poput Zrinjskog i Željezničara smatraju se zainteresovanim stranama, a nije isključen i inostrani angažman. Sve u svemu, Bekić više nema ništa sa Slobodom i kao slobodan igrač kreće dalje.

Tridesetjednogodišnji lijevi bek se u Slobodu vratio prošlog ljeta, kada je stigao iz Sarajeva, a osim u matičnom klubu i na Koševu, igrao je još za GOŠK dok je u Hrvatskoj kao veliki talent 2010. godine potpisao za Dinamo iz Zagreba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U sklopu izuzetne karijere imao je priliku da tri puta igra za reprezentaciju Bosne i Hercegocine.

Almir Bekić
Almir Bekić HŠK Zrinjski HŠK Zrinjski Pozicija: DF

Statistika

20 nastupa
16 kao starter
7 žutih kartona
1 crvenih kartona
4 asistencija
1 golova
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi