Liverpool će dugo biti bez Matipa, navijači već strahuju od Lovrena
Matip bi trebao biti van terena bar šest sedmica

Jurgen Klopp u problemima

Liverpool će dugo biti bez Matipa, navijači već strahuju od Lovrena

S. Pašalić

Liverpool će prema pisanju medija u Engleskoj dugo vremena biti bez Joela Matipa.

Naime, 28-godišni štoper je odigrao samo jednu od posljednjih pet utakmica ovog tima i to protiv Manchester Uniteda, a sada će prema izvještajima biti van terena najmanje šest sedmica zbog povrede koljena.

Problemi za Matipa su se pojavili nakon utakmice protiv Sheffielda, a on je zatim propustio mečeve protiv Salzburga i Leicestera.

Nakon toga je igrao protiv Uniteda, ali je Jurgen Klopp prošle sedmice uoči meča protiv Genka izjavio da su se problemi ponovo pojavili, ali da bi se igrač trebao vratiti otprilike za dvije sedmice.

Mediji u Engleskoj ipak prenose da će on biti van terena dosta duže. Matip je ove sezone bio standardni član prvog tima i odigrao je 10 utakmica i postigao je dva gola, a nakon povrede je Dejan Lovren uskočio na njegovo mjesto.

Hrvat će tako igrati i u narednom periodu, a to je već donijelo zabrinutost kod pojedinih navijača Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Ovaj ih je prosle god. upropastio protiv City-a i ostavise ga da ih sad vrlo moguce ponovo zezne. Trebali su hrvata jos prosle god. otjerat i dovest profesionalnog stopera.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti