Delegacija France Football već posjetila dobitnika Zlatne lopte?

Kontakti učestali u posljednje vrijeme

Delegacija France Football već posjetila dobitnika Zlatne lopte?

Admin Čaušević

Ugledni France Football je prošle sedmice objavio listu od 30 igrača koji su ušli u izbor za osvajanje Zlatne lopte.

Po 16. put karijeri na listi glavnih favorita za dobijanje prestižne individualne nagrade našao se i Cristiano Ronaldo.

Prema izvještajima italijanskih medija upravo je Ronaldo prvi kandidat za konačnu pobjedu ispred Lionela Messija i Virgila Van Dijka.

Prethodnih dana delegacija France Footballa boravila je u Torinu gdje je imala sastanak s Ronaldom. Druženju je prisustvovao i sportski direktor Juventusa, Fabio Paratici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

CR7 je ove godine stigao do cifre od 700. golova u karijeri, s Juventusom je osvojio Scudetto, a sa reprezentacijom Portugala Ligu nacija.

U karijeri je do sada Zlatnu loptu dobijao pet puta: 2008., 2013., 2014., 2016. i 2017. godine. Ceremonija proglašenja najboljeg za ovu godinu na programu je 2. decembra.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
ovo ako se desi, France Football se pos*ao na kompletan nogomet...
4 0
Hooruk
Moze biti zadovoljan sto je uopste ove godine uvrsten među 30.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi