Liverpool će titulu slaviti u novim dresovima?

Nike umjesto New Balancea

Liverpool će titulu slaviti u novim dresovima?

E. Škorić

Liverpool bi naslov engleske Premier lige mogao osvojiti noseći drugačije dresove od onih u kojima su i obavili najveći dio posla.

Sezona Premier lige je trenutno prekinuta, no pretpostavlja se da bi se mogla nastaviti krajem maja ili u junu.

Ukoliko se to desi, Liverpool će imati nove dresove jer ističe ugovor s New Balanceom i počnje s Nikeom.

Od 1. juna 2020. godine službeno će početi saradnja Liverpoola i Nikea i ako se prvenstvo pomjeri, jasno je da će onda Redsi obući dresove američkog giganta sportske odjeće i da će u njima postati prvaci, prvi put nakon više od 30 godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool ima čak 25 bodova prednosti u odnosu na Manchestser City i bukvalno je samo pitanje trenutka kada će biti prolgašen prvakom Engleske.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi