Liverpool ćemo sutra gledati u ovom sastavu protiv Aston Ville i više nikada

Dobro upamtite ovaj tim

Liverpool ćemo sutra gledati u ovom sastavu protiv Aston Ville i više nikada

S. Grebović

Zbog prenatrpanog rasporeda u ovo doba godine, ekipa Liverpoola se našla u takvoj situaciji da mora igrati dvije utakmice u dva dana, što je zaista prava rijetkost.

Redsi su aktuelni prvaci Starog kontinenta, te će kao predstavnik Evrope nastupiti za završnici FIFA Svjetskog klupskog prvenstva koje se održava u Dohi.

Pored toga Liverpool ima obaveze i u Carabao kupu, u kojem će se u četvrtini finala snage odmjeriti sa Aston Villom u gostima.

Budući da je Klopp sa sobom u Katar poveo najbolje što ima, šansu će u ovom meču dobiti igrači mladi od 23 godine, a sa klupe će ih predvoditi trener ove selekcije tima Neil Critchley.

Stoga se mnogi pitaju kojih će 11 igrača domaće ekipe istrčati sutra veče na Villa Parku. Mediji na Otoku pozabavili su se ovom tematikom, te su se dokopali vrlo vjerovatnog sastava koji ćemo gledati sutra u dresu Liverpoola po prvi i sasvim sigurno posljednji put.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Susret Aston Villa - Liverpool počet će sutra od 20:45.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
A gdje je Salah hahahahaahah
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi