Liverpool doveo pojačanje iz QPR-a

Steven Caulker stigao na posudbu do kraja sezone

Liverpool doveo pojačanje iz QPR-a

Endin Čaušević

Odbrambeni fudbaler QPR-a Steven Caulker stigao je danas u Liverpool na posudbu do kraja sezone.

Nekoliko defanzivnih igrača Liverpoola zadobili su povrede u posljednjih nekoliko sedmica, pa je Jurgen Klopp bio primoran da dovede pojačanje u zadnjoj liniji tima sa Anfielda.

Čelnici Redsa potvrdili su da je danas u Liverpool stigao štoper Steven Caulker na posudbu do kraja ove sezone. Caulker je od 2014. godine član Queens Park Rengersa, a prvi dio ove sezonu proveo je na posudbi u Southamptonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 24-godišnji fudbaler za QPR je upisao 35 nastupa u postigao je jedan gol, dok je u Southamptonu u prvom dijelu ove sezone engleske Premier lige odigrao samo tri utakmice. Caulker je upisao je jedan nastup u dresu reprezentacije Engleske.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti