Živković na meti engleskih velikana

Liverpool i City žele fudbalera Partizana

Živković na meti engleskih velikana

Endin Čaušević

Fudbaler Partizana Andrija Živković nalazi se na meti mnogih evropskih klubova.

Živković je odličnim partijama u dresu Partizana u grupnoj fazi Evropske lige na sebe skrenuo pažnju mnogih evropskih velikana. U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o interesu PSG-a za 19-godišnjeg fudbalera, a sada su se u utrku za njega uključili Liverpool i Manchester City.

Prema pisanju engleskih medija Liverpool i City spremni su u januarskom prelaznom roku da dovedu fudbalera Partizana, a beogradski klub bi za Živkovića mogao zaraditi oko pet miliona funti.

Njegov ugovor sa Partizanom ističe na kraju ove sezone pa engleski mediji očekuju da ga klub pusti u januaru kako bi uspjeli da nešto i zarade. Ukoliko se odluči za Liverpool Živković bi se pridružio nekadašnjem igraču Crvene zvezde Marku Grujiću koji je prije nekoliko dana stigao na Anfield.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Živković je u dosadašnjem dijelu sezone za Partizan u svim takmičenjima odigrao 27 utakmica, te je postigao 12 golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi