Liverpool dovodi "novog Van Dijka"

Redsi ulažu u budućnost

Liverpool dovodi "novog Van Dijka"

S. Grebović

Sa Ostrva stižu informacije kako je šampion Evrope dogovorio dovođenje talentovanog holandskog stopera Seppa van den Berga.

U pitanju je talentovani defanzivac holandskog Zwollea Sepp van der Berg, koji će na Anfield stići u transferu vrijednom samo četiri miliona eura.

Iako još uvijek nije napunio ni 18 godina već je sakupio 15 nastupa u prvenstvu Holandije. U svom klubu je bio pod budnim okom trenera Jaapa Stama, te nema sumnje da je imao od koga da nauči kako postati sjajan stoper.

Mladog Holanđanina već sada porede sa Van Dijkom ponajviše zbog stila igre, a Liverpool ga vidi kao veliki zalog za budućnost, a vrijedi istaći da su za njegove usluge bili zainteresovani Ajax i Bayern. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi