Fernando Torres otkrio ko je najbolji igrač s kojim je igrao u svojoj karijeri
Torres je ostavio dubok trag u klubu sa Anfielda

Španac nije imao nikakve dileme

Fernando Torres otkrio ko je najbolji igrač s kojim je igrao u svojoj karijeri

S. Pašalić

Legendarni španski napadač Fernando Torres je nedavno objavio da završava svoju igračku karijeru.

Torres je igrao za Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea, Milan, a od prošle sezone je nastupao za japanski Sagan Tosu.

Španac je tokom svoje karijere igrao sa brojnim velikim imenima u svijetu nogometa, a sada je otkrio ko je najbolji igrač s kojim je igrao.

"Uvijek kažem da je najbolji igrač s kojim sam igrao Steven Gerrard", rekao je Torres za službenu internetsku stranicu kluba.

"Otkrio sam da je on igrač koji je nadogradio moju igru. Mislim da je moj nivo ušao u drugu dimenziju kad sam bio s njim na terenu"

"Bilo je to nevjerovatnih tri i po godine igranja uz Stevena i volio bih se vratiti na te dane čak i na jednu minutu", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek sam želio biti iskren i nastupati na nivou za koji mislim da bih trebao i mislim da je vrijeme kada neću moći nastupiti na nivou koji tražim, a nije daleko i ne želim stići u to vrijeme kad idem na teren i ne uživam u tome", rekao je Torres nakon što je objavio da završava karijeru.

Torres je u Liverpoolu proveo četiri godine te je odigrao 102 utakmice i postigao je 65 golova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
U Atleticu i Liverpolu je bio klasa, u Celziju je svaki gol kostao klub nekoliko miliona. Tu je propao, Milan je bio prolazna stanica. Sad je vrijeme za penzije..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije