Liverpool je završio sa pojačanjima?

Redsi neće previše poslovati u januaru

Liverpool je završio sa pojačanjima?

Liverpool, kako sada stvari stoje, juriša ka tituli prvaka Engleske, prvoj nakon tri decenije.

Redsi djeluju moćno, teško je reći da im nešto fali, ali svejedno kruže špekulacije o mogućim novim pojačanjima Liverpoola u januaru.

Za sada je jedino novo ime u redovima Liverpoola Tkumi Minamino, ofanzivac koji je stigao iz Salzburga. I čini se da će na tome Redsi ostati kada je zimski prelazni rok u pitanju.

"Vjerovatno nećemo previše poslovati tokom ovog prelaznog roka... Vidjet ćemo šta će se desiti, ali je malo vjerovatno da će biti novih pojačanja", odgovorio je trener Liverpoola Jurgen Klopp na pitanje novinara o mogućim pojačanjima - tokom press konferencije pred večerašnji meč Premier lige.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Liverpool večeras na svom Anfieldu od 21:00 igra meč 21. kola Premiershipa protiv Sheffield Uniteda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi