Liverpool koristi "frku" oko Ronalda i dovodi Dybalu?

Kakva je budućnost sjajnog Argentinca u Staroj dami?

Liverpool koristi "frku" oko Ronalda i dovodi Dybalu?

Pošto je Cristiano Ronaldo, po svemu sudeći, blizu transfera u Juventus, u italijanskim medijima se počelo špekulisati i o budućnosti Paula Dybale.

Ronaldo bi trebao stići u Real za oko 100 miliona eura, dok bi godišnje u Staroj dami zarađivao oko 30 miliona eura. Ovakav scenarij se sada čini realnim, a prema pisanju Tottomercatoweba, ovakav razvoj situacije je potakao čelnike Redsa da pokušaju realizovati transfer Paola Dybale.

Navodno je Dybalina uloga u Juventusu pod znakom pitanja u slučaju dolaska Ronalda, pa su se u Liverpoolu odlučili raspitati o potencijalnom transferu sjajnog Argentinca.

Ipak, sve je još uvijek na bazi špekulacija, ali ne bi čudilo da Dybala zaista potraži novu sredinu u slučaju dolaska Cristiana Ronalda u Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Pa ne igraju na istoj poziciji. Zasto bi dolazak jednog znacio odlazak drugog?
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi