Liverpool na najbolji način odgovorio Cityju i stigao do lagane pobjede protiv Burnleya

Redsi su upisali i četvrtu pobjedu

Liverpool na najbolji način odgovorio Cityju i stigao do lagane pobjede protiv Burnleya

S. Pašalić, foto: EPA

Nogometaši Liverpoola su savladali Burnley u gostima sa 3:0.

Ekipa Jurgena Kloppa je od prve minute pokazala jasno da je došla do pobjedu i krenula je sa napadaima na gol domaćih, a u 33. minuti je stigla i do vodstva nekon što je Alexander-Arnold majstorski savladao golmana Popea, ali je gol na kraju ipak pripisan igraču Burnleya, Woodu.

Samo četiri minute kasnije bilo je 2:0 nakon što su Redsi istrčali jednu kontru, a Sadio Mane je bio strijelac gola pa je Liverpool mogao zadovoljan otići na odmor.

Nastavak nije donio nikakve promjene, Liverpool je napadao sa svih strana, a na kraju je u 79. minuti uspio stići i do 3:0 nakon što je Roberto Firmino postigao gol, a rezultat se do kraja nije mijenjao iako je Liverpool imao još nekoliko izglednih šansi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_arsenal_
Salah = Sebicnost u knjige treba uvest
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi