Liverpool nakon sutrašnjeg finala završava dva velika posla

Matip i Milner ostaju

Liverpool nakon sutrašnjeg finala završava dva velika posla

Edmir Škorić

Liverpool sutra igra finale Lige prvaka protiv Tottenhama, a kakav god ishod da bude, Redsi nakon toga kreću sa spremanjem ekipe za narednu sezonu.

Liverpoolu je malo nedostajalo da bude prvak Engleske, svega bod, ali svakako će navijači biti presretni ako se osvoji Liga prvaka i time bi se sezona mogla proglasiti fantastičnom.

Na Anfieldu imaju plan da i naredne sezone budu u samom vrhu engleskog i evropskog nogometa i već sada rade na sklapanju ekipe za sezonu 2019/20.

Nakon same utakmice u Madridu Liverpool će ozvaničiti nastavak saradnje sa Joelom Matipom i veznjakom Jamesom Milnerom, koje Jurgen Klopp želi i naredne sezone u timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njima je ostalo po godinu dana ugovora, ali nakon svega što su uradili u dresu Liverpoola, dobit će nagadu u vidu novih ugovora.

Milner je godinama važna karika za Liverpool i svojim iskustvom uveliko pomaže mlađim saigračima, a Matip se sjajno uklopio sa Virgilom van Dijkom na stoperskoj poziciji.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chepich
E debilčine i teksta mu hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi