Liverpool ne igra Ligu prvaka, ali Benteke će je igrati

Ide na posudbu u Bešiktaš?

Liverpool ne igra Ligu prvaka, ali Benteke će je igrati

M. Šljivak

Christian Benteke je prošlog ljeta stigao kao veliko pojačanje u Liverpool.

Belgijski napadač je Aston Villi plaćen preko 30 miliona funti, ali je na Anfieldu potpuno razočarao i nije bio ni jena od onog napadača koji je tresao mreže u dresu tima s Villa Parka.

Sve se češće spominje njegov odlazak iz kluba. Povezuje se Belgijanac s mnogim ekipama, a u igru za njegovo dovođenje se uključio i turski Bešiktaš.

Aktuelni prvak ove zemlje želi Bentekea dovesti na jednogodišnju pozajmicu, a za to su spremni izdvojiti tri miliona funti.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Benteke bi u redove tima iz Istanbula stigao kao zamjena za Marija Gomeza, koji je otišao u Wolfsburg, a u slučaju potpisa za ovaj klub, sjajni napadač bi igrao u Ligi prvaka i tamo ne bi bilo Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi