Predsjednik Bešiktaša: Nećemo Balotellija, već nekog drugog

Žele napadača sa Ostrva

Predsjednik Bešiktaša: Nećemo Balotellija, već nekog drugog

Italijanski napadač Mario Balotelli gotovo izvjesno napustit će Liverpool ovog ljeta, ali za sada nije poznato gdje će otići jer rijetko koja ekipa želi da ga potpiše.

Jedan od onih koje nisu zainteresovane za njegove usluge je i ekipa Bešiktaša, a to je potvrdio i predsjednik ovog slavnog turskog kluba Fikret Orman.

Orman poručuje da njegov klub nije zainteresovan za Balotellija, ali zato jeste za Bentekea. Međutim, problem predstavlja previsoka cijena koju Liverpool zahtjeva.

"Benteke je veoma važan igrač. Da li ga želimko vidjeti u našem timu? Da! Ipak, njegov transfer iz Liverpoola bi nas koštao jako mnogo. To za sada ne izgleda kao lagan transfer", rekao je Orman.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo da je Benteke u Liverpool stigao prošlog ljeta i da ga klub neće prodati ispod 32.5 miliona funti koliko su ga i platili Aston Villi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti