Liverpool odbio i treću ponudu za Sakhoa

Liverpool odbio i treću ponudu za Sakhoa

E. Škorić

Liverpool je odbio još jednu ponudu za svog stopera Mamadoua Sakhoa.

Sakho je na izlaznim vratima Anfielda, posebno sada kada je Van Dijk na korak od Liverpoola. Ipak, Redsi ne žele lako da se odreknu Francuza, pa su odbili i treću ponudu.

Crystal Palace je ovaj put ponudio 22 miliona funti uz tri miliona isplate u bonusima, ali Liverpool ne želi ni da čuje za cifru manju od 30 miliona.

Bivši igrač PSG-a je igrao na posudbi u Crystal Palaceu, koji će morati još da se protegne ako želi 27-godišnjeg defanzivca. Do kraja prelaznog roka su još tri dana, pa Palaceu ostaje eventualno još jedna šansa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sakho je u Liverpol došao iz PSGa prije nekoliko godina za 15 miliona eura, a prošle sezone je odigrao osam mečeva u Premier ligi, dok je jedan dio sezone propustio zbog povrede.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi