12

Komentari (12)

Juventino4321
Fulo lik penal, FRA ispala, ovi iz lvp kontaju sad mu cijena 50mil :D
miki30
Za ove što pišu nemoguća misija, zbog čega to ne bi mogao Mbappe završiti u Liverpoolu, zbo čega??
BaboBih
Zato sto nije igrica ili neka fantazija, nego realnost.
miki30
A realnost je da nemože završiti u Liverpoolu jel?? A što nebi mogao? Pa znaš li ti šta je Liverpool? Evo ja nisam navijač Liverpoola, ali nemojte ba bezveze osporavati taj klub, hebo vas City, PSG, Juve, Barca. Šta su to oni kobajagi, pa nemože Mbappe u Liverpoolu završiti, kae realnost!
BaboBih
Nista ja nemam protiv liverpoola,cak mi i drago da pobijede ligu ali de nemoj biti dijete i misliti da ce Mbappe u Liverpool.. kupiti igraca takvog od Pariza bi znacili postaviti rekord i za transfer a i za kontrakt da budes naj placeniji igrac lige.. to Liverpoil nije da to radi. Cak i sa Salahom i Maneom se bockaju u vezi para nece da daju vise... wijnaldum ode jer nije dobio para koliko je trazio
NKZ1922
jes jes, u spicu Mbappe i LeBron hahahah
user1604593678
Mbappe u Liverpoolu dajte molim vas ne brukajte se,stekli ste neku reputaciju ovog sajta ali sve se vise provaljujete. Produzio je novi ugovor sa Psg i da bi ga i Liverpool doveo morao bi iskesirat najmanje 200 milki sto je nemoguca misija za njih.
DamirS
Kad je to Mbappe produžio ugovor sa PSG-om? Ili ja nisam dobro informisan?
JJRamzes
Produzio je njegov mladji brat a ne on
miki30
Eto ti Mbappea!!
user1579409590
Uhh kako ovaj sastav svuci dobro za mloge usi to bi bio slag na Tortu i Paklen za sve Protivnike..
Ade1987
Ovih sta mogu napisati to nemoze ni Hollywood snimiti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti