Liverpool počeo pregovore sa fantastičnim fudbalerom Wolverhamptona
Foto - EPA

Novo sjajno pojačanje na Anfieldu

Liverpool počeo pregovore sa fantastičnim fudbalerom Wolverhamptona

M. Šljivak

Engleski prvak Liverpool počeo je pregovore sa fantastičnim fudbalerom Wolverhamptona Diogom Jotom.

Ovaj 23-godišnji krilni fudbaler igra zaista fantastično u dresu Wolvesa. Privukao je pažnju Redsa koji su počeli pregovore o njegovom dolasku na Anfield.

Cijena je 35 miliona funti. Ne bi trebalo biti većih problema u realizaciji transfera i uskoro bi Jurgen Klopp mogao dobiti još jedno sjajno pojačanje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jota je već tri godine član Wolvesa. Zabio je 44 gola u 131 nastupu, a ranije je igrao za Porto, Atletico Madrid i Pacos Ferreriu.

Redsi bi ovaj transfer trebali završiti već tokom vikenda i od naredne sedmice Jota bi se mograo priključiti novim saigračima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti