Salahu pukla guma, a radnik koji je došao da odšlepa automobil ga nije odmah prepoznao

Egipćanin nije stručan u mijenjanju guma

Salahu pukla guma, a radnik koji je došao da odšlepa automobil ga nije odmah prepoznao

E. Čaušević

Mohamed Salah prošle sedmice je kasnio na jedan od treninga Liverpoola, ali je za to imao dobar razlog.

Mnogi su bili u čudu što Salah nije stigao na trening jer Egipćanin nikada ne kasni. Međutim, on se uskoro javio Jurgenu Kloppu i objasnio je da ima problema s automobilom zbog čega kasni na trening.

Naime, Salahu je pukla guma na automobilu dok je išao prema trening centru Redsa i morao je zvati pomoć. Pomoć je ekspresno stigla, ali radnik nije odmah znao o kome se radi.

Egipćanin je išao na trening u Bentleyju Continental GT koji košta oko 160.000 funti i očito je da nije baš stručan u mijenjanju gume.

Salah has regularly been spotted driving in and out of the Melwood training ground in the £150,000 Bentley

Potražite više informacija na temu Premier league:

Radnik koji je pomogao Salahu iskoristio je i priliku za fotografiju kako bi svojim prijateljima mogao dokazati kakav dan je imao na poslu.

"Nisam odmah shvatio o kome se radi, ali kada se okrenuo ostao sam bez riječi. Bio je veoma ljubazan prema meni. Odšlepali smo automobil do njegove kuće i sve je prošlo bez problema. Naravno, morao sam da se fotografišem s njim kako bi se hvalio prijateljima jer mi niko ne bi vjerovao koga sam šlepao", izjavio je radnik.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BatonDezitijat
e bas ce salah sam mjenjati gumu
1 0
crni1000
zrinjski pokazao ja..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi