5

Komentari (5)

ArminA
Ovo ti treba telescop da vidis jel offside ,to je djelic sekunde da sudija moze donijeti pravu odluku. Naravno uz VAR je dosta olaksavajuci posao za sudije jer je previse para u igri . Fudbal se ne igra i ne prati iz ljubavi ,vec iskljucivo radi kladionica i pranja novca. Prije i kad sudija osteti ekipu nije se toliko osvrtalo na to ,ne moze tebi sudija odmoci ako ti igras dobro. Ako ekipa pobjedi 3:0 ne vidim gdje je logika da se dovodi u pitanje jedan gol ,jer pretezno se takve ekipe brane 90 min i ocekuju neki uspjeh.
Gaston
Gaston
Gaston
Drzi se Barce Cause haha
1981mostar
Nijednom od 20 timova, nijedan sudija, ovo ne bi svirao ofsajd. Ali dokaz koliko si velik je kad ti se gleda jel ti palac u ofsajdu. VAR treba, ali iskljuxivo jer su sudije u engleskoj katastrofalne, a ne jer se pomaze cityu, lpoolu i ostalim.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.