Liverpool ponovo dao gol iz ofsajda i opet Mane

Potreban im je VAR

Liverpool ponovo dao gol iz ofsajda i opet Mane

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola jučer su pred svojim navijačima pobijedli Bournemouth sa 3:0 u meču 26. kola Premiershipa.

Redsi su nakon iznenađujućeg remija u prošlom kolu protiv West Hama uspjeli da dođu do pobjede i tako ponovo preuzmu lidersku poziciju. Međutim, ni ovaj meč Liverpoola nije mogao proći bez skandala, a u centru pažnje je ponovo pomoćni sudija.

Naime, na meču protiv West Hama ekipa Jurgena Kloppa je došla do gola iz očiglednog ofsajda, a to se desilo i jučer kod vodećeg pogotka. Milner je centrirao s desne strane, a gol je postigao Sadio Mane.

Međutim, mnogi vjeruju da je Mane bio u ofsajdu, te da je sudija morao poništiti ovaj gol Redsa. Ipak, to se nije desilo, a Englezi su još jednom dobili dokaz da im je itekako potreban VAR koji će biti dio Premiershipa od naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gaston
Mrs
1 2
ArminA
Ovo ti treba telescop da vidis jel offside ,to je djelic sekunde da sudija moze donijeti pravu odluku. Naravno uz VAR je dosta olaksavajuci posao za sudije jer je previse para u igri . Fudbal se ne igra i ne prati iz ljubavi ,vec iskljucivo radi kladionica i pranja novca. Prije i kad sudija osteti ekipu nije se toliko osvrtalo na to ,ne moze tebi sudija odmoci ako ti igras dobro. Ako ekipa pobjedi 3:0 ne vidim gdje je logika da se dovodi u pitanje jedan gol ,jer pretezno se takve ekipe brane 90 min i ocekuju neki uspjeh.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi