Klopp može nabaciti lagani osmijeh: Tri potpisa na Anfieldu do kraja sedmice
FOTO:EPA

Uzbudljivo ljeto u redovima Redsa

Klopp može nabaciti lagani osmijeh: Tri potpisa na Anfieldu do kraja sedmice

H. Zilić

Aktivno je ovo ljeto na Anfieldu, a prema pisanjima ostvrskih medija do kraja sedmice očekuju se tri potpisa.

Nove ugovore sa Liverpoolom trebali bi potpisati Divock Origi, Alex Chambrlain i Xherdan Shaqiri.

Klub je napustio Ozan Kabak, prije njega i Georgino Wijnaldum, a uskoro bi trebali finalizirati transfer veznjaka Porta, Otavia, koji iza sebe ima briljantnu sezonu.

Liverpool je ranije završio sve sa Ibrahimom Konateom, a na Anfieldu najavljuju i jedan spektakularan transfer ovo ljeto. Ostvrski mediji su to odmah povezali sa mogućim dolaskom Kylane Mbappea.

Bit će sigurno joč "čišćenja" u svlačionici Redsa ovo ljeto, a nova sezona Premiershipa starta sredinom augusta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jurgen Klopp ima još neke igrače na radaru, posebno iz Bundeslige. Marcel Sabitzer je velika želja njemačkog stručnjaka i radi sve kako bi i taj transfer realizovao.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Liverpool izgledati naredne sezone, a nema sumnje da će na Anfieldu ljeto biti veoma uzbudljivo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rime_
Samo trosi Jürgene. Valjda nesto osvojis.
2 10
Osvaldo000
Hahahaha ja kontao dolazi haland, kroos i ramos, a ono ova tri bolida produzili ugovore. Svaka cast klopu sto je ista uspio osvojiti sa parama koje mu ovi amerikanci daju
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi