Liverpool prihvatio ponudu za Dejana Lovrena

Zeničanin napušta Redse

Liverpool prihvatio ponudu za Dejana Lovrena

A. Čaušević

Dejan Lovren više neće nastupati za Liverpool nakon što su Redsi prihvatili ponudu za iskusnog defanzivca. 

Zeničanin je višak u redovima prvaka Evrope, a činjenica da je tek četvrti izbor Juergena Kloppa je učinila da počne razmišljati o promjeni sredine.

Lovren će nakon Ligue 1 i Premiershipa igrati u Seriji A obzirom da je prema pisanju Sportskih novosti Roma naredna njegova stanica.

Vučica će štopera dovesti na posudbu s obaveznim otkupom koji će biti aktiviran nakon što Lovren odigra određeni broj utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi su tražili 20 miliona, Roma je nudila 13 pa su se klubovi našli na sredini što znači da će 30-godišnjak ubuduće dijeliti svlačionicu s Edinom Džekom.

Lovernu će Roma biti šesti klub u karijeri koju je počeo u Dinamu. Prije Liverpoola nastupao je još za Inter Zaprešić, Lyon i Southampton.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

6HM6
Nije Zenicanin nego Kakanjac iz Kraljeve Sutjeske ;)
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi