Liverpool razočaran zbog ponašanja navijača

Nisu poštovali preporuke

Liverpool razočaran zbog ponašanja navijača

Samir Mlaćo

Liverpool je nakon 30 godina osvojio naslov prvaka u Engleskoj.

Riješili su to Redsi sedam kola prije kraja, a zvanično pehar je podignut preksinoć u predposljednjem kolu sezone.

Iako zbog pandemije koronavirusa navijačima nije bilo dozvoljeno da se okupljaju ispred stadiona, pojedini su to učinili. Njih tri hiljade su zbog imali i problema sa policijom.

Zbog toga se oglasio i sam klub te kritikovao navijače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Fudbalski klub Liverpool zahvaljuje onim navijačima koji su ostali kod svojih kuća i proslavili trofej, štiteći svoje voljene i naš grad od sveprisutne pretnje ove pandemije. Razočarani smo dešavanjima ispred Anfielda i što više navijača nije poslušalo savjet da slave kod kuće", stoji u saopštenju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Ljudima se moze uzeti sve osim ljubavi prema svom klubu i reprezentaciji i niti jedan virus, rat ili nepogoda to ne mogu zaustaviti i to je vise puta kroz povjest dokazano.
3 1
Ade1987
Nisam navijač Liverpoola navijam za Manchester United ali čestitam na zasluženoj tituli svim navijačima Liverpoola.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti