Klopp je protiv Reala napravio grešku koju će navijači Livepoola teško zaboraviti
FOTO: EPA

Pokušao je ispraviti u drugom poluvremenu

Klopp je protiv Reala napravio grešku koju će navijači Livepoola teško zaboraviti

H. Zilić

Liverpool je u revanš duelu četvrtine finala Lige prvaka remizirao sa Real Madridom rezultatom 0:0 i ostao bez plasmana u polufinale, obzirom da su Kraljevi u prvom duelu slavili sa 3:1.

Trener Redsa Jurgen Klopp je na teren poslao najjači sastav kojim raspolaže u ovom trenutku.

Napadali su Redsi imali dobre prilike, ali Real se odlično branio.

Nakon meča, navijači Liverpoola su pronašli jednu grešku Kloppu čemu i svjedoče komentari na društvenim mrežama. Većina je saglasna da je Diogo Jota trebao početi utakmicu, obzirom da je u dobroj formi ako se gleda cijeli napad Redsa.

Jota je u posljednjim mečevima zabijao bitne golove za tim sa Anfielda, a formu je potvrdio i u dresu reprezentacije Portugala. Nakon povrede se vratio na sjajan način.

Firmino i Mane su evidentno daleko od prave forme, Salah sinoć nije baš naštimao nišanske sprave, tako da komentari simpatizera Redsa možda i imaju osnovanu kritiku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jota je dobio priliku sredinom drugog poluvremena, ali to nije bilo dovoljno i Real je na kraju slavio plasman među četiri u ovosezonskoj Ligi prvaka.

U polufinalu Real će odmjeriti snage sa Chelseajem, dok će u durgom polufinalu igrati PSG i Manchester City.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vela82
Da kazemo iskreno, s**** je sve i bez tog...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi