Napadnut autobus u kojem su bili fudbaleri Real Madrida

Od strane navijača Liverpoola

Napadnut autobus u kojem su bili fudbaleri Real Madrida

E. Čaušević

Liverpool i Real Madrid večeras na Anfieldu igraju revanš utakmicu polufinale Lige prvaka.

Kraljevski klub je u prvoj utakmici slavio sa 3:1 i ima veoma dobru prednost pred večerašnju utakmicu, ali je jasno da će Liverpool dati maksimum da dođe do preokreta.

Igrači Real Madrida jučer su doputovali u Englesku gdje su odradili jedan trening, ali su pred utakmicu doživjeli veliku neugodnost.

Naime, engleski mediji su objavili da je grupa navijača Liverpoola napala autobus u kojem su bili fudbaleri Real Madrida.

Oni su kamenjima zasuli autobus kraljevskog kluba i uspjeli da razbiju jedno staklo, ali na svu sreću u ovom incidentu nije bilo povrijeđenih.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
To su huligani, a ne navijaci!
7 1
GGMU
Kakav klub takvi navijači klošari
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi