Fudbaleri Real Madrida su spavali, a u 2 ujutro uslijedilo je pakleno buđenje

Navijači Liverpoola krivi za sve

Fudbaleri Real Madrida su spavali, a u 2 ujutro uslijedilo je pakleno buđenje

Esmer Oštraković

Večeras prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka igraju ekipe Liverpoola i Real Madrida, a očekuje se zaista parvi spektakl u Engleskoj.

Koliko ova utakmica znači domaćim navijačima najbolje govori njihov potez koji su napravili rano jutros. Naime, oni su u 2 poslije ponoći priredili vatreni doček fudbalerima Real Madrida.

Dok su fudbaleri Real Madrida spavali pred jednu od najvažnijih utakmica u ovoj sezonu, ispred njihovog hotela dešavao se pravi šou.

Redsi su tako priredili veliki i jako glasan vatroment svojim gostima, te je sigurno da su ih uspjeli sve probuditi i prižiti im ostatan noći bez sna.

Igračima Real Madrida tako je prekinut odmor i spavanje, a naravno jasno je da su ove dvije stvari veoma potrebne prije utakmice.

Oglasi

Oba tima pokušavaju spasiti sezonu utakmicom u Ligi prvaka jer im ne ide jako dobro u domaćim prvenstvima, a posebno se tu misli na Liverpool.

Ekipa koju sa klupe predvodi Jurgen Klopp nalazi se tek na osmoj poziciji u Premiershipu, te imaju sedam bodova manje od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Rano su Redsi eliminisani i iz oba domaća kupa. Navijači su se tako odlučili na ovaj potez kako bi pomogli svoj fudbalerima da ostvare pobjedu protiv Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa druge strane Real Madrid pokušava stići Barcelonu koja se nalazi na prvom mjestu u Primeri, te ima osam bodova zaostatka.

Ove dvije ekipe igrat će i u polufinalu kupa, a obzirom na to kako igra Barcelona, ne bi bilo iznenađenje da se plasiraju u finale.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Galacticosi
Dobra motivacija za Real
2 1
Ade1
Sta drugo ocekavti od Looserpolovi navijačica
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti