Liverpool - Roma sudi Nijemac koji je bio sretan Redsima

Liga prvaka

Liverpool - Roma sudi Nijemac koji je bio sretan Redsima

E. Škorić

Prvu utakmicu polufinala Lige prvaka između Rome i Liverpoola sudit će Felix Briych.

Njemački sudija je u Ligi prvaka ove sezone sudio na šest mečeva, ali nije nijednom "zapao" Romu, tek u polufinalu će ga upoznati Rimljani.

Brych je pak sudio Liverpoolu na Anfieldu u pobjedi nad Cityjem (3:0) u prvoj utakmici četvrtfinala. Poznat je kao sudija koji se ne libi pokazati javnu opomenu, a ti bi i jednima i drugima mogao da bude problem.

Kod Liverpoola strah od suspenzije imaju Van Dijk, Alexander-Arnold, Mane i Firmino. Na drugoj strani morat će se paziti nekoliko igrača, prvenstveno Fazio i Jesus.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Brych je sudio finale prošle godine između Juventusa i Real Madrida. Sve u svemu, radi se o kvalitetnom sudiji, koji bi ipak trebao da odradi posao na najbolji mogući način.

Susret Liverpoola i Rome igra se u utorak navečer na stadionu Anfield s početkom u 20:45 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi