Je li Klopp našao čovjeka koji će mu riješiti muke u defanzivi?
Foto - EPA

Ponuda ide za Senegalca

Je li Klopp našao čovjeka koji će mu riješiti muke u defanzivi?

Midhat Šljivak

Teška povreda Virgila van Dijka napravila je ozbiljan problem Liverpoolu.

Nizozemski defanzivac će zbog povrede koljena pauzirati nekoliko mjeseci, a Redsi će u januaru pokušati da dovedu zamjenu i istinsku pojačanje u defanzivi.

Italijanski novinar Fabio Santini tvrdi da će Redsi pokušati da angažuju fudbalera Napolija Kalidoua Koulibalyja. Spremni su da izdvoje traženu cifru od 70 miliona eura i vjeruju da je Senegalac pravi izbor.

Konkurenta će Redsi imati u PSG-u. Parižani odavno žee dovesti ovog 29-godišnjaka, ali oni dosad nisu bili spremni da ponude cifru koju Napoli traži.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Defanzivac je čak navodno imao usmeni dogovor sa PSG-om. Međutim, od transfera nije bilo ništa, a sada će na adresu sjajnog fudbalera stići još jedna primamljiva ponuda.

Da li će Koulibaly biti taj koji će okončati Kloppove muke u defanzivnom redu ostaje nam da vidimo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dtox
70 milki 29 god. Da je mladji ok al ovako preskup.
4 0
miki30
Juče Upamecano, danas Koulibaly, šta li ćete sutra špekulirati??
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi