Henderson: Meč je i dalje živ

Liverpool ima lijepu prednost nakon prvog meča

Henderson: Meč je i dalje živ

Samir Mlaćo

Liverpool je sinoć napravio veliku prednost protiv Villarreala pred revanš meč polufinala Lige prvaka.

Bilo je 2:0, a revanš se igra 3. maja u Španiji.

U Liverpoolu mogu biti zadovoljni, iako su se poprilično namučili da 'probiju' neugodne goste u drugom poluvremenu.

Kapiten Liverpoola Jordan Henderson govorio je nakon meča.

"Organizovan su tim i znali smo da će nam to otežati posao. Bilo je važno da nastavimo i da vjerujemo da će nas to slomiti. Uradili smo to sa dva gola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prvi je bio malo sretan, ali to je potrebno kada su ekipe u bloku. Postigli smo gol, digli publiku možemo biti zadovoljni. Meč je i dalje živ, biće teško u Villarrealu", kazao je Henderson.

Nakon autogola Estupiniana, mrežu gostiju zatresao je Mane sa konačnih 2:0.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1
Kad pričam o Liverpoolu onda se to odnosi na ovoga čovjeka, kao navijač Manchestera Uniteda mogu slobodno reći da je ovo fudbaler kakvog svaki klub želi ja neznam jeli i jednu mrlju imao u karijeri uvjek svoj poso odradi konkretno i nikad ga nisam vidio da vrijeđa protivnika e to su pravi igrači Liverpoola i oni pravi navijači Liverpoola a ovih novopeceni looserpolovci moraju još dosta pure da jedu da bi bili pravi navijači
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti