Liverpool vraća dio novca navijačima koji su ove sezone kupili dresove Coutinha

Poručili sa Anfielda

Liverpool vraća dio novca navijačima koji su ove sezone kupili dresove Coutinha

Eldar Ganibegović

Menadžment Liverpoola obećao je da će vratiti dio novca navijačima koji su ove sezone kupili dresove Philippea Coutinha, saopšteno je sa Anfielda.

Saga oko prelaska Coutinha u redove Barcelone završena je u subotu kada je Brazilac zvanično potpisao ugovor sa ekipom sa Nou Campa, uz klauzulu da Katalonce može napustiti za 400 miliona eura.

Naime, prema posljednjim informacijama koje stižu sa Anfielda, menadžment je poručio navijačima da će svi koji su kupili dres Brazilca dobiti vaučere u vrijednosti 50 funti. Oni će navodno važiti od 13. januara do 31. maja 2018.

Redsima nije dugo trebalo da pronađe zamjenu za sjajnog brazilskog internacionalca, a ona bi trebala biti u vidu Riyada Mahreza koji bi već u nedjelju trebao obući crveni dres.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi