Klopp se oprostio od Coutinha, klub nudi navijačima 50 funti...

Klopp se oprostio od Coutinha, klub nudi navijačima 50 funti...

Edmir Škorić

Philippe Coutinho (25) je nakon višemjesečne sage napustio Liverpool i karijeru nastvlja u Barceloni.

Sjajni veznjak je za 160 miliona eura prešao s Anfielda na Nou Camp i navijači Liverpoola svakako žale što gube odličnog igrača, a tužan je i trener Jurgen Klopp, mada je svjestan da je to bila velika Coutinhova želja i da se tu ništa nije moglo napraviti.

''Naravno da razumijem da su navijači razočarani, to je uvijek slučaj kada morate da se oprostite od nekog posebnog. Koliko god da je to teško ponekad, to je dio života i fudbala", rekao je menadžer Redsa Jurgen Klopp, pa je dodao:

"Nogometaši dolaze i odlaze, to je nogomet, ali je klub dovoljno veliki i jak da nastavi sa napretkom. Nalazimo se u odličnoj poziciji da reagujemo na pravi način".

Potražite više informacija na temu Premier league:

A klub je u međuvremenu ponudio 50 funti navijačima Redsa koji posjeduju Coutinhov dres za tekuću sezoonu koji je kupljen u zvaničnim klupskim prodavnicama. Ova ponuda važi do 31. maja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi