13

Komentari (13)

IvanKing
****a ti materina, nemoj uvlačiti svoj rep tj čačkalicu između nogu, ja komentiram kom hoću jel ti jasno glupane
King_Kenny
@IvanKing ...meni ne,jer cu ti se naj*bati mrtve familije...rekao sam ti da necu da te vidim na mojim komentarima vise,jesam li bio jasan ujkane?...necu ti vise ponavljati...hade sad mrsss...
IvanKing
Ma kad ti kažem glupane jedan da me boli Hofmann za tvoje mišljenje, neću vrijeđati tvoje ljude tj tvoju vjeru nisu svi degenerici kao ti,ali su oni krivi što te nisu stavili u centar za mentalnu retardaciju,boli me ***** oćeš ili nećeš da me vidis na komentarima to nije moj problem, ja komentiram svakom i svakom sam realan, slušaj luzerpulovac ako si takva faca, daj mi svoj Facebook ili broj telefona pa da ti mogu reć uživo šta mislim o tebi,ali takva ****etina kao ti ne bi to smjela se usuditi uopće.
dadoredsi
Al su se ovi valjali po terenu ja sam rekao samo se pitaju City i Liverpol za titulu.
King_Kenny
...al ga Origi zasladi na kraju,ove golove najvise volim...zasluzena pobjeda,Liverpool fulio 4 mrtva zicera,ovi jadovi nisu 3 puta centar presli za 90 minuta...nisam vidio da nekoga ovako vile nosaju jos od Chelseaja kada je proveo 45 minuta u bunkeru na Anfieldu...YNWA do titule!!!
IvanKing
Kakve vile kakva 4 zicera nemoj sanjati budalo 2 čiste šanse (Jota i Mane) ostalo jedva polušanse, kakve vile za Chelsea niste prišli Chelseaju kako treba kada su dobili crveni karton, možeš sanjati ali neće sreća držati čitavu sezonu, bit ćete i iza Citya ove sezone i vjv iza Chelsea kada Afrkinaci odu na svoj kup jao vama.
King_Kenny
@IvanKing ...jesam li ti vec j*bao familiju ili tek trebam?
IvanKing
****m li ti ja sunce tvoje jesi me čuo, kretenu, da mi te je samo nać, da ti utrpam glavu u beton, ti ćeš meni familiju psovat,konju jedan neuprezeni, dođi vamo na sjever pa mi to reci u facu šta hoćeš da kažeš.
King_Kenny
@IvanKing ...tisina ujkane i da te ne vidim vise na mojim komentarima...mrssssssssssss!!!
Bhf
@IvanKing:Kralju imas i moju podrsku.I ja bi mu volio odvaliti samarcinu da mu usi zvone do penzije.Nisam vidio bezobraznijeg tipa na ovom portalu.I vjeruj kad bi imao priliku da upoznam tog imbecila koji svakom psuje mrtve,nebi se dobro proveo to ti garantujem.
King_Kenny
@Bhf ...tebi bi trebale ljestve da meni opalis samar dijete drago.
Bhf
Ti nemas potrebe da brines sta bi meni trebalo,samo da te nekad nadjem.
IvanKing
On nije nogometno toliko glup samo se pravi glup i uz to je jos drzak i bezobrazan, takve ljude najbolje se rješava sa ozbiljnim vraćanjem na zemlju tj batinama, onda se oni smire i ne kokoše se vise tako bi bilo i kod ovoga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti