Liverpool zamjenu za Coutinha dovodi iz West Hama?

Navijači nisu oduševljeni

Liverpool zamjenu za Coutinha dovodi iz West Hama?

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho će uskoro najvjerovatnije potpisati za Barcelonu, nakon čega će Jurgen Klopp i čelnici kluba sa Anfielda krenuti po njegovog nasljednika.

Ako je vjerovati pisanju pojedinih britanskih medija, Liverpool je ozbiljno zainteresovan za Manuela Lanzinija iz West Hama, za kojeg je spreman ponuditi 40 miliona funti.

U kontekstu potpisivanja za Liverpool su se spominjala još neka imena poput Leona Goretzke i Thomasa Lemara, a izbor bi na kraju mogao pasti na West Hamovog Argentinca čime navijači Redsa baš i nisu oduševljeni.

Manuel Lanzini ima 24 godine i član West Hama je od 2015. godine, kada je doveden na posudbu iz Al-Jazire. Godinu dana kasnije, West Ham je otkupio njegov ugovor za 12 miliona eura i Argentinac je u međuvremenu posao jedan od najvažnijih igrača londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim za West Ham i Al-Jaziru, Lanzini je nastupao i za River Plate i Fluminense, kao i za reprezentaciju Argentine za koju je odigrao dvije utakmice.

Ove sezone je Lanzini u Premier ligi odigrao 14 utakmica, postigao je samo jedan gol uz pet asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi