Ljajić ide u Rusiju?
EPA

Neće ostati u Bešiktašu

Ljajić ide u Rusiju?

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić na izlaznim je vratima Bešiktaša.

Do prije dvije godine Ljajić je bio žarka želja Bešiktaša, uloženi su veliki napori da ga dovedu iz Torina, ali danas je prekobrojan i u klubu čine sve da ga se riješe.

Prema posljednjim informacijama, Ljajić neće dugo biti bez posla kada bude napustio Bešiktaš jer je već nekoliko klubova stalo u red.

Nakon što se dovodio u vezu sa Sivassporom i West Bromwich Albionom kojeg vodi Slaven Bilić, na radaru Ljajića ima i ruski Krasnodar koji mu je spreman ponuditi mnogo bolji ugovor nego što danas ima i sigurnost da će biti standardan.

Kako bi se priča dodatno ubrzala i konkretizovala, u pregovore je uključen i Uroš Spajić, koji je navodno stupio u kontakt s Ljajićem i pozvao da ga dođe i zaigraju u istom timu.

Ljajić danas u Bešiktašu zarađuje više od dva milione eura bez bonusa, što predstavlja veliko opterećenje za budžet, naročito kada se zna da bivši prvak Turske nije u zavidnoj finansijskoj situaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi