Ljajić karijeru nastavlja u Primeri?

Valencia želi fudbalera Rome

Ljajić karijeru nastavlja u Primeri?

Endin Čaušević

Fudbaler Rome, Adem Ljajić, vratio se sa posudbe iz Intera, ali bi već ovog ljeta mogao napustiti Vučicu.

Ljajić je ovu sezonu proveo na posudbi u Interu, ali milanski klub nije odlučio da otkupi njegov ugovor od Rome. Srbijanski fudbaler se vraća u Romu, ali se najvjerovatnije neće dugo zadržati na Olimpicu.

Prema pisanju italijanskih medija za Ljajića je interes pokazala Valencia koja je već kontaktirala čelnike Rome. Navodno, čelnici španske ekipe spremni su platiti oko deset miliona eura za usluge ovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 24-godišnji fudbaler ove sezone u dresu Intera odigrao je 29 utakmica u Seriji A, te je postigao četiri gola i upisao je tri asistencije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti