Ljajić: Nisam psovao majku Rossiju

Oglasio se i mladi veznjak

Ljajić: Nisam psovao majku Rossiju

Povodom nedavnog incidenta, na utakmici Serie A između Fiorentine i Novare oglasio se i srbijanski internacionlac, Adem Ljajić.

"Želim da demantujem sve navode da sam Rossija uvrijedio na svom jeziku", rekao je Ljajić za Gazzetta dello Sport.

 

"Uostalom ta uvreda koju spominje Rossi uopšte nije svojstvena meni, a ni mom jeziku. Da sam ga uvrijedio na taj način, ne bih imao nikakvih problema da to priznam. Napravio sam grešku, ali je moja provokacija bila ograničena samo na aplauz i 'Bravo maestro, sjajan si' ",rekao je mladi veznjak dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Bio sam ljut ali sam uspio da uprkos ljutnji kontrolišem sebe i izbjegnem vrijeđanje. Nikad ne bih izrekao takvo nešto i zaista ne znam zašto Rossi iznosi takve neistine o meni. Pogriješio sam što mu se nisam izvinuo, ali njegova reakcija je bila prežestoka da bih uradio takvo nešto", za kraj je rekao Ljajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.