Ljajić: Novi Pazar ostaje u ligi

Ljajić: Novi Pazar ostaje u ligi

Počasni predsjednik Novog Pazara Rasim Ljajić uvjeren je kako će ova ekipa i naredne sezone igrati eltini rang srbijanskog fudbala.

Iako su prethodna dva kola proljetnog dela šampionata donijela mnogo problema u i oko Novog Pazara, počasni predsednik ekipe iz Pazara Rasim Ljajić pokušao je da stiša strasti i prilikom svoje posjete klubu obećao da će stadion uskoro zablistati punim sjajem.

 

Incidenti koji su se dogodili proteklog vikenda na Banjici prilikom gostovanja Novog Pazara ekipi Rada moraće da postanu prošlost jer to ne godi renomeu ekipe, stav je počasnog predsjednika Novog Pazara Rasima Ljajića.

 

"Apelujem na sve navijače da se zadrže na nivou sportske podrške svom timu" bilo je sve što je Ljajić prilikom posete stadiona imao da kaže o nemilim scenama sa Banjice, prenose sportske.net.

 

On se okrenuo vedrijim temama i najavio projekte koji će predstavljati finiširanje radova na stadionu u Pazaru.

 

Najprije će biti dovršene sjeverna i južna tribina stadiona, a do meča sa Crvenom Zvezdom planira se završetak radova na postavljanju podloge na atletskoj stazi.

 

Reflektori bi trebalo da budu postavljeni tokom 2013. godine a nova travnata podloga zavisiće od finansija kluba ali se očekuje da i taj projekat ugleda svijetlost dana tokom ljetnje pauze, pišu sportske.net.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

Ljajić je ovu priliku iskotistio da poruči "nevjernim Tomama" koje sumnjaju u sposobnost ekipe da obezbijedi opstanak u Superligi, da će Novi Pazar i naredne sezone igrati u ovoj ligi i da loše namjere nekolicine neće uticati da se taj cilj ostvari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.