Ljajić odabrao novi klub, uslikan na aerodromu

Odlazi iz Italije

Ljajić odabrao novi klub, uslikan na aerodromu

Srbijanski nogometaš Adem Ljajić je, čini se, konačnu riješio svoju sudbinu.

Ljajić (26) u Torinu nije u prvom planu nakon što su stigli Simone Zaza i Roberto Soriano, a iako se Bundesliga činila kao naredna stanica, u međuvremenu je stigla ponuda Bešiktaša koju je navodno ovaj Novopazarac i prihvatio.

Mediji iz Italije pišu kako je Ljajić već uslikan na aerodromu u Milanu, a piše se i kako je u svom novom klubu uzeo broj osam.

Nagađa se kako će Ljajić u Bešiktaš stići na jednogodišnju posudbu, a sljedećeg ljeta će uslijediti novi pregovori o možda dugoročijem angažmanu srbijanskog nogometaša u Turskoj. Uskoro očekujemo i da se ovaj transfer ozvaniči sa svim detaljima u vezi ugovora.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Ljajiću će ovo biti prvi odlazak iz Italije od početka 2010. kada je Partizan zamijenio Fiorentinom. U međuvremenu u Seriji A je još igrao za Romu, Inter i na koncu za Romu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi