Adem Ljajić uskoro u Bundesligi?

Za srbijanskog fudbalera nema mjesta u Torinu

Adem Ljajić uskoro u Bundesligi?

Sve je jasnije da za Adem Ljajić nije u planovima trenera Torina za ovu sezonu, pa se sve glasnije špekuliše o njegovom napuštanju ove ekipe.

Iako su se pojavile vijesti da bi Ljajić mogao put Istanbula i tamošnjeg Bešiktaša, nove informacije govore da bi naredna destinacija ovog fudbalera mogla biti Njemačka.

Naime, Gazetta dello Sport prenosi da je za Ljajićeve usluge zainteresovan Schalke 04, te da mu je "otovoren put" ka transferu u ovu ekipu nakon sastanka čelnika popularnih Švaba i njegovih zastupnika.

Ipak, isti izvor saopštava da će Schalke sačekati zadnje dane prelaznog roka kako bi pokušao realizovati Ljajićev transfer koji bi trebao biti vrijedan nešto više od 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Treba dodati da je 26-godišnji Ljajić postigao šest golova i upisao 10 asistencija za Torino u prošloj sezoni, ali da u klubu nisu zadovoljni zbog njegove "turbulentne" forme.

Top Komentari

karlhajncbrazzo
Idealan tekst za ubaciti riječ Bošnjak. Ali, eto, smeta nekome.
0 3
roccobarocco
Schalke 04 su popularni "rudari" a ne "švabe" ccc, Stuttgart je poznat kao "švabe" jer dolaze iz regiona Schwaben.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi