Ljajić ponovo u Romi, Jovetić na Ostrvu

Vraćaju se na staro?

Ljajić ponovo u Romi, Jovetić na Ostrvu

D. Vejo

Tim iz Milana kako se špekuliše po tamošnjim medijima nije više zainteresovan za usluge igrača sa Balkana. 

Naime, neće otkupiti ugovor od Rome za Adema Ljajića, ali također neće ni zadržati ni Stevana Jovetića, koji je u Milano došao na pozajmicu iz Manchester Citya.

Bivši igrači beogradskog Partizana polako pakuju kofere i vraćaju se u matične klubove iz kojih su došli kao pozajmica. Igrač sredine terena Adem Ljajić vratiće se u Romu s kojom ima ugovor do ljeta jer ne postoji nikakva klauzula u ugovoru o pozajmici.

Njegov bivši a i sadašnji saigrač, napadač Stevan Jovetić imao bi većih probleme kada je u pitanju sam ugovor. U njegovom ugovoru postoje bonusi  koji sami aktiviraju otkup za 14,5 miliona eura, tako da bi iz toga razloga Interu usljedili dugotrajni pregovori sa ekipom na Ostrvu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored njih, u klubu se neće zadržati ni Aleks Telješ, kojeg takođe tim iz Milana ne želi otkupiti. Otkupnina lijevog beka koji je na pozajmici iz Glatasaraya, iznosi 8,5 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi